Допомогти зараз

БФ “SOS: Штаб громадянської оборони” дякує за допомогу закордонним друзям із Італії!









Аби розважити підростаюче покоління та трохи відволікти від “тилових буднів”, БФ “SOS: Штаб громадянської оборони” регулярно організовує для дітей активне й цікаве дозвілля.

Так нещодавно в Кам’янці-Подільському відбулися два чудові заходи:


Турнір із міні-футболу на честь Віталія Трушева — паралімпійського чемпіона, майстра спорту України (на спортивному майданчику мікрорайону Черемушек) та Дитячий фешн-конкурс “Українська краса” (в дитячому містечку парку Героїв Євромайдану).





Але, як би не старалися організатори й не викладалися учасники, без смачних подарунків обидва дитячих заходи не відбулися би настільки яскраво!





Команда БФ “SOS: Штаб громадянської оборони” виражає щиру подяку та безмежну повагу представникам італійського бізнесу з Ломбардії – найбільшому виробникові рису в Італії Джованні Віньола (http://www.risovignola.it/) та одному з провідних виробників кондитерських виробів Balocco (https://www.balocco.it/).






Ці компанії не лише забезпечили дітей-учасників смачними подарунками, а й безкоштовно надали українським переселенцям із усіх регіонів України свою продукцію (5 тонн рису й італійських кейків “Панетоне”).





Із постійною підтримкою від наших закордонних партнерів Україна точно переможе!