Допомогти зараз

Відкриття “Дитячого містечка” за участі БФ “SOS. Штаб громадянської оборони”





За участі Благодійного фонду “SOS: Штаб громадянської оборони”, у Кам’янці-Подільському, був створений центр дозвілля на свіжому повітрі «Дитяче містечко». На сьогодні містечко це вже змістовне дозвілля з своєю бібліотекою! Найкращі бібліотекари міста вже чекають вас у павільйонах із умовними назвами: «Літературна вітальня», «Творча майстерня» та «Дитячий ігроленд»!





Тут упродовж кожного дня відбувається ряд незвичайних заходів як для малечі, так і для підлітків і їхніх батьків. «Літературна вітальня» представить виставку-рекомендацію «Молодіжний книжковий мікс», книжкову експозицію «Читання з ароматом кави», виставку-подорож «Кам’янець – острів скарбів» та прес-калейдоскоп періодичних видань «Сторінками захоплюючої періодики».





В цей же час у «Творчій майстерні» бібліотека-філія № 8 для дітей запропонує діткам та їхнім батькам приєднатися до виготовлення оригамі. А бібліотека-філія № 2 організує для усіх бажаючих дорослих і діток майстерку по розпису хною (мехенді) «Малюнок щастя й долі».





Покваптеся до Дитячого містечка, що в парку Героїв Євромайдану вже зараз, бо найцікавіше от-от розпочнеться! Підписуйтеся на наші соціальні мережі і слідкуйте за анонсами кожного дня!