Допомогти зараз

Діти з Селидового пройшли курс психологічної реабілітації та оздоровлення за програмою “Дітям війни”

Цей курс реабілітації був непростим. Діти з Селидівської ОТГ вже не пам’ятають життя без війни, а дехто з них народився уже після нападу РФ на Донбас у 2014 році, тож навіть не бачив мирного життя.


Це глибоко травмовані бігаторічною війною діти. Але результат помітний: з колючих їжачків вони перетворилися на ласкавих дітлахів – дуже бешкетливих, таких, якими й мають бути діти.

Після місяця перебування у проєкті “Дітям війни” дівчатка та хлопчики повернулися додому. Розставання було з обіймами та сльозами.

Хай вам щастить у цьому житті, прекрасні і незабутні наші діти!

✅ Проєкт “Дітям війни” діє завдяки фінансовій допомозі Crown Agents International Development (CAID) (https://www.facebook.com/CrownAgentsinUA).


Кожен з вас може допомогти БФ “СОС Штаб громадянської оборони” прийняти якомога більше дітей з прифронтових і деокупованих територій у тиловому Кам’янці-Подільському. Проєкт “Дітям війни” благодійний і потребує вашої допомоги! Перейдіть за посиланням, щоб допомогти фінансово: https://qr-acquiring.a-bank.com.ua/…/bfad5386-e32c-43cd….


Щоб долучитися до проєкту, надавши гуманітарну допомогу або проведенням заходів, майстер-класів для дітей, звертайтеся за телефоном: +38 063 0 333 444.