Допомогти зараз

Молодь з церкви “Новий заповіт” допомагає учасникам проєкту “Дітям війни”

Активна кам’янецька молодь з церкви “Новий заповіт” подружилася з учасниками проєкту “Дітям війни”, з дітьми з прифронтового Селидового, які проходять у Кам’янці-Подільському психологічну реабілітацію та оздоровлення.
Хлопці і дівчата нещодавно приїжджали з гуманітарною допомогою, а цього разу відбулася триваліша зустріч – із дружнім спілкуванням та поїданням піци. Кам’янчани також привезли дітлахам фруктів і солодощів.


Світ тримається на добрих і небайдужих людях! Дякуємо церкві “Новий заповіт” за допомогу! (ФБ – https://www.facebook.com/profile.php?id=100086488148378 та Інста – https://instagram.com/novij_zapovit?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==)

Проєкт “Дітям війни” є благодійним, тож потребує ваших донатів. Завдяки їм, більше дітей з прифронтових і деокупованих територій пройде реабілітацію та оздоровлення у тиловому Кам’янці-Подільському. Перейдіть за посиланням, щоб допомогти фінансово: https://qr-acquiring.a-bank.com.ua/api/v1/clients/payment/bfad5386-e32c-43cd-9cff-a30328c2603e.
Для того, щоб долучитися до проєкту, надавши гуманітарну допомогу або проведенням заходів, майстер-класів для дітей, звертайтеся за телефоном: +38 063 0 333 444