Допомогти зараз

Перший телевізійний ефір телеканалу SOS на базі БФ “SOS: Штаб громадянської оборони”





В Медіа-центрі Благодійного Фонду “SOS: Штаб громадянської оборони” відбувся перший телевізійний ефір на створеному у Кам’янець-Подільському телеканалі SOS, покликаного у воєнні часи інформувати вас про важливі події, а також озброїти вас корисними порадами, які допоможуть адаптуватися до сьогоднішніх умов, вижити та залишитися неушкодженими.

Місія центру – надавати якісну, корисну, необхідну, перевірену, своєчасну інформацію для місцевих жителів Камянець-Подільского району та вимушених переселенців з різних областей України під час воєнного стану, а також створити якісні майданчики для діалогу і взаємодопомоги між переселенцями і містянами, органами місцевої влади та бізнесу, лідерами думок та експертами.





На теле- і онлайн майданчиках SOS будуть обговорюватися найважливіші та найактуальніші питання з життя Камя’нець-Подільского району з очільниками місцевої влади, професійними експертами, лідерами думок, культурними діячами, бізнесменами з числа вимушених переселенців та місцевих мешканців. Підписуйтеся на наші канали та слідкуйте за актуальною інформацією.