Допомогти зараз

Про що мріють діти війни – 2 | Діти з Харківщини у проєкті “Дітям війни” | Інтерв’ю

✅ Діти з Харківщини кажуть, що тепер у їхніх рідних селах спокійно, а щоденні звуки вибухів – то дрібниці. До вересня ці села були практично на лінії фронту і піддавалися постійним артобстрілам.

Стрес по-різному позначився на дитячій психіці: хтось замкнувся у собі, хтось практично не спав, а дехто озлобився.

⚠️ Благодійна організація “SOS: Штаб громадянської оборони” з допомогою волонтерського об’єднання “Харків” і за фінансового сприяння благодійної організації “СОС Дитячі Містечка” (https://sos-ukraine.org/pro-nas/hto-my/, Фейсбук: https://m.facebook.com/sos.cv.ua/) вивозить дітей до Кам’янця-Подільського для психологічної реабілітації та оздоровлення за програмою “Дітям війни”.

📌 За цей місяць, наповнений позитивними емоціями від спілкування з однолітками, екскурсій, майстер-класів, спортивних занять, концертів і психологічних тренінгів, діти дуже змінилися, вони знову відчули себе безтурботними дітьми.

❤️ Навіть найменша допомога речами, продуктами та грошима допоможе проєкту “Дітям війни” вивезти з прифронтових територій у тил іще більше дітей: +38 063 0 333 444, info@sos-sgo.info або через сайт благодійного фонду “SOS: Штаб громадянської оборони“: http://sos-sgo.info/