Допомогти зараз

Діти війни отримали нове взуття з Польщі

✅Не забувають про дітей війни українці за кордоном. Нещодавно проєкт “Дітям війни”, який надає психологічну допомогу дітям, вивезеним з прифронтових територій, отримав гуманітарний вантаж із новим взуттям від об’єднання українців у Польщі (м. Старгард) та греко-католицької парафії (Павло Палчевський та Руслан Марцешак).

Тепер дитячі ніжки у теплі. Та й настрій пречудовий, адже взуття зручне та гарне. Діти приміряли чоботи і буквально танцювали від задоволення.

😍 Щиро дякуємо небайдужим людям за турботу про дітей, які постраждали від війни і зараз перебувають далеко від своїх рідних!

⚠️ Участь уже понад 120 дітей у проєкті “Дітям війни”, націленому на психологічну реабілітацію юних українців, постраждалих від російської агресії, стала можливою за фінансового сприяння благодійної організації “СОС Дитячі Містечка” (https://sos-ukraine.org/pro-nas/hto-my/).

❤️ Навіть найменша допомога речами, продуктами та грошима допоможе проєкту “Дітям війни” вивезти з прифронтових територій у тил іще більше дітей: +38 063 0 333 444, info@sos-sgo.info або через сайт благодійного фонду “SOS: Штаб громадянської оборони“: http://sos-sgo.info/