Допомогти зараз

Наші постійні друзі і партнери  “Спільно Juniors” від Юнісеф не просто розворушили дітей з Харківщини і надихнули їх узяти участь у рухливих іграх. Вони нагадали дітям, що грати можна і потрібно завжди, що це невід’ємна частина їхнього життя, що не потрібні особливі умови чи спеціальний інвентар, аби весело провести час з друзями. 

За назвою заходу “Гармонізація ментального здоров’я через ігрові фізичні вправи” насправді стоїть дуже проста і зрозуміла мета – побачити посмішки на дитячих обличчях. І тренери клубу  https://vm.tiktok.com/ZMjbYMnk2/ як завжди впоралися зі своїм завданням. Ми вдячні “Спільно Juniors” від Юнісеф за підтримку проєкту! 

Проєкт “Дітям війни” реалізується благодійним фондом “СОС Штаб громадянської оборони” завдяки отриманому гранту від Фонду дитячої стійкості (Children’s Resilience Fund) в Україні у межах фінансової підтримки UBS Optimus Foundation. Програма реалізується Crown Agents International Development (CAID) і UBS Optimus Foundation у партнерстві з @CrownAgentsinUA.