Допомогти зараз

Літні люди принесли страви, приготовлені вдома, щоб розділити трапезу з друзями та знайомими. Усі, хто бажав, показали свої таланти: співали під баян, декламували вірші. На захід було запрошено юнацький колектив “Горличка”, який виконав народні танці. Після культурної програми усі танцювали під улюблені мелодії.

Літні люди обмежені у спілкуванні, для них зустрічі з однолітками – це свято. Показати свої таланти, “вигуляти” вбрання, потанцювати під хіти років їхньої молодості – це море позитивних емоцій, які покращують психоемоційний стан і, відповідно, подовжують життя.

Зустрічі “Молоді душею” відбуваються щоп’ятниці з 12:00 до 16:00. На 22 березня заплановано зустріч із нумізматом, колекціонером грошей. Приходьте, чекаємо на вас за адресою вул. Лесі Українки, 99, Соціально-культурний центр “Подвір’я” (вхід у ворота ліворуч від готелю “Фільварки-центр”, будівля з мозаїкою)!

Цей захід став можливим у межах програми “Єднання заради дії”, що втілюється IREX за підтримки Державного департаменту США. Вміст є виключно відповідальністю БО “БФ “СОС ШТАБ ГРОМАДЯНСЬКОЇ ОБОРОНИ” та необов’язково відображає погляди IREX та Державного департаменту США.