Допомогти зараз

Спочатку погодилися взяти участь у майстерці лише кілька учасниць, але в процесі цікавість перемогла,  і доєдналися й інші жінки. І не дарма – янголи вийшли дуже різними, але однаково милими. Хтось зробив іграшку для онуки, хтось – як оберіг для своєї дочки, яка служить у лавах ЗСУ. У процесі роботи жінки спілкувалися, згадували про свої хобі, ділилися враженнями.  

Майстерка вийшла дуже теплою і для учасників, і для майстрині з Харкова Тетяни Оглобліної, яка вже два роки мешкає у Кам’янці-Подільському. Таке щирі емоції і взаємна підтримка – найцінніший ресурс сьогодні. 

Після майстер-класу відбулися чаювання і музична терапія. Такі комплексні заходи дають можливість не тільки поспілкуватися і розважитися, а й навчитися чогось нового, що дуже корисно у будь-якому віці. Для старших людей це особливе задоволення – вийти за межі звичного, відчути себе учнями, створити у мозку нові нейронні зв’язки. 

Цей захід став можливим у межах програми Єднання заради дії, що втілюється IREX за підтримки Державного департаменту США. Вміст є виключно відповідальністю БО “БФ “СОС ШТАБ ГРОМАДЯНСЬКОЇ ОБОРОНИ” та необов’язково відображає погляди IREX та Державного департаменту США.