Допомогти зараз

ЦЕНТР ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ПСИХОСОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ

Усі, хто почувається невпевненим, пригніченим, непотрібним і нещасливим у наші буремні часи, мають можливість звернутися до Центру психологічної реабілітації та психосоціальної підтримки, заснованого при благодійному фонді “SOS Штаб громадянської оборони”.

Тут не розділяють людей на ВПО і місцевих, на дітей і дорослих, адже все населення України зазнало травматичного впливу російської агресії. До нас звертаються люди, які не бачать майбутнього, які сумніваються у своїх силах пережити важкі часи, люди з тривожністю і поганими думками.

У Центрі проводяться групові тренінги та індивідуальні консультації для дітей і дорослих, є окремі програми для людей похилого віку та людей з травмою війни.

З вересня 2022 р. Центр на постійній основі приймає юних учасників проєкту “Дітям війни” (дітей з прифронтових і деокупованих територій, які приїжджають до Кам’янця-Подільського на курс психологічної реабілітації та оздоровлення). Кожна група проходить тренінг з 7 занять “Діти та війна: Навчання технік зцілення”.

Підписано меморандум із Університетом третього віку ТЦСО (НСП) «Турбота». Для людей пенсійного віку тренінги проводяться за спеціально адаптованою версією методики “Діти та війна: Навчання технік зцілення”.

Розпочато співпрацю з Жіночим клубом для ВПО, адже жінкам, яким довелося покинути свої домівки, особливо складно знайти психічний ресурс для адаптації на новому місці проживання, часто лише на їхні плечі лягає турбота про дітей та пошук засобів для існування.

Для отримання психологічної допомоги звертайтеся за телефоном: 063 0 333 444