Допомогти зараз

Благодійна вистава “Пригоди в чарівній країні Оз” і реакція на неї дітей з проєкту “Дітям війни”

У центрі культури і містецтв “Розмай” знову панувало театральне мистецтво. Театральна студія “Тандем” спільно з хореографічною студією “E.G.O. dance studio” представили яскраву музичну казку за мотивами роману Лімана-Френка Баума.
Подія була двічі благодійна: по-перше, усі благодійні внески глядачів будуть спрямовані на закупівлю матеріалів для волонтерського центру, який спеціалізується на створенні маскувальних сіток для ЗСУ, а по-друге (і тут сам “Розмай” виступив благодійником), на виставу запросили дітей з прифронтової Донеччини, які у Кам’янці-Подільському проходять психологічну реабілітацію у рамках проєкту “Дітям війни”.

Просимо про допомогу проєкту “Дітям війни”! Ваші донати дозволять прийняти на психологічну реабілітацію більше дітей, постраждалих від військових дій. Заходьте на сайт БФ “SOS: Штаб громадянської оборони” http://sos-sgo.info/ та тисніть кнопку “ДОПОМОГТИ”!

Також ви можете задонатити на волонтерський центр у “Розмаї”. Ваші донати – додаткові маскувальні сітки для ЗСУ: 4441114416804019 картка моно.