Допомогти зараз

Вони пережили найстрашніше | Діти війни у документальному фільмі американського АВС News

Всесвітньовідомий репортер Ієн Пеннел (Ian Pannall) побував у багатьох гарячих точках. До річниці повномасштабного російського вторгнення він зняв документальний фільм про дітей війни в Україні.
Разом зі знімальною групою АВС News Ієн завітав до Кам’янця-Подільського, де діє унікальний проєкт “Дітям війни”, який займається психологічною реабілітацією та соціалізацію дітей з прифронтових і деокупованих територій. За пів року існування через проєкт пройшло понад 700 дітей з психологічними травмами, спричиненими воєнними діями.

Дехто з цих дітей втратив за цей рік домівку, а дехто найдорожче – близьких людей.
Діти впродовж місяця проживають у спокійному тиловому Кам’янці-Подільському, займаються з психологами, спілкуються з однолітками, займаються спортом, відвідують екскурсії, майстер-класи, розважаються та, що важливо, мають можливість продовжувати навчання дистанційно. Участь у проєкті є цілковито безкоштовною!

Проєкт “Дітям війни” існує завдяки підтримці партнерів і благодійним внескам.
❤️ Долучайтеся до проєкту “Дітям війни”: +38 063 0 333 444, info@sos-sgo.info або через сайт благодійного фонду “SOS: Штаб громадянської оборони”: http://sos-sgo.info/ (на сайті є кнопка, натиснувши яку, ви можете допомогти проєкту фінансово).

Документальний фільм АВС News повністю – https://youtu.be/4pPr1JeC2Vw

“SOS” у ВАЙБЕРІ: https://invite.viber.com/?g2=AQAxFNYj…

“SOS” у ТЕЛЕГРАМ: https://t.me/sos_podillya

“SOS” в ІНСТАГРАМ: https://instagram.com/sos.kp.ua?igshi…

“SOS” у ФЕЙСБУК: https://www.facebook.com/sos.podillya