Допомогти зараз

Дитячий медичний центр – партнер проєкту “Дітям війни”

Сюди на медогляд приводять групами учасників проєкту “Дітям війни”. Це ті діти, яких привозять з деокупованих або прифронтових територій на психологічну реабілітацію до Кам’янця-Подільського. Там, де знаходяться їхні рідні домівки, про медогляд зазвичай не думають, адже головне завдання – виживання.

Дитячий медичний центр у Кам’янці-Подільському – медичний заклад другої ланки, тобто тут працюють спеціалісти різних напрямків, здійснюються медичні обстеження та діагностика.

У Кам’янці-Подільському діти мають можливість не тільки пройти медогляд, а й, якщо у цьому є потреба, отримати консультації вузьких спеціалістів, відповідні обстеження та необхідні процедури.

Проєкт “Дітям війни” щиро дякує головній лікарці Тетяні Очеретенко та колективу Дитячого медичного центру за небайдужість і співпрацю!

Долучайтеся до проєкту “Дітям війни”: +38 063 0 333 444, info@sos-sgo.info або через сайт благодійного фонду “SOS: Штаб громадянської оборони”: http://sos-sgo.info/ (на сайті є кнопка, натиснувши яку ви можете допомогти проєкту фінансово).