Допомогти зараз

Кожна дитина проєкту – унікальна і зачіпає чимось своїм. Ця ніжна тендітна дівчинка  – Альона – з Мелітополя. Вона навчається у художній школі і любить опановувати нові види творчості.  Звичайні для нас журавлики з паперу в техніці оригамі, які ми робимо з дітьми проєкту, у її руках перетворилися на різнокольорову зграю і стали декором дверей  її кімнати. 

Ця 14-річна дівчинка сміливо береться за нові завдання, які могли б здатися складними деяким дорослим. Щоб ділитися своїм улюбленим хобі – плетінням з бісеру – з іншими, вона створила свій акаунт в інстаграмі. І він  знайшов своїх прихильників і поціновувачів. Пройшла курси з копірайтингу – і тепер бере замовлення з написання текстів українською й англійською мовами. В Альони є мета – стати графічним дизайнером, і ми впевнені, що в неї все неодмінно вийде.

Зараз Альона живе зі своєю родиною в Запоріжжі. У нашому проєкті вона зустрілася зі своїми подругами. Ми раді, що Альона й інші діти з прифронтових і деокупованих територій можуть відпочити і відновитися в гостинному Кам’янці-Подільському.