Допомогти зараз

Психосоціальна підтримка від Червоного Хреста | Родинні рюкзаки психосоціальної підтримки

Щастя у дитячих очах – це найкраща нагорода для волонтерів Товариства Червоного Хреста у Кам’янці-Подільському. Вони за допомоги Данського Червоного Хреста та Товариства Червоного Хреста України у Хмельницькій області проводять заняття, націлені на психосоціальну підтримку.

👩🧒Коли діти відчувають тривогу та неспокій, вони потребують фізичної та емоційної близькості з родиною та друзями. Їм потрібна розрада. Якщо це малеча – обійми, якщо старші діти – щоразу індивідуальний підхід.

⛑️Волонтери залучають молодших дітей і підлітків до творчих завдань, участі у спортивних і настільних іграх. Результатом таких зустрічей завжди є позитивні емоції, такі цінні у наші непрості часи.

🙏Проєкт «Дітям війни» дякує за радість від розпакування родинних рюкзачків психосоціальної підтримки, надані Данським Червоним Хрестом. Дітки, які приїхали з прифронтових територій на психологічну реабілітацію до Кам’янця-Подільського, знову почуваються безтурботними та щасливими.

🙏Дякуємо команді волонтерів за допомогу!

Так просто дарувати дітям війни радість! Долучайтеся до проєкту: +38 063 0 333 444, info@sos-sgo.info або через сайт благодійного фонду “SOS: Штаб громадянської оборони”: http://sos-sgo.info/ (на сайті є кнопка, натиснувши яку ви можете допомогти проєкту фінансово).