Допомогти зараз

Смужки звичайного кольорового паперу вкладаються по спіралі під певним кутом – і вуа-ля – унікальна листівка готова! Ця нескладна, але дуже медитативна техніка допомогла дітям з Новогродівки розслабитися і зануритися у творчість з головою.  

У центрі дизайну утворюється малюнок, схожий на діафрагму фотоапарата. Фіксуємо кожен яскравий момент, кожну щиру посмішку цих дітей, аби гарних спогадів про їхнє дитинство було якомога більше! 

Волонтери Товариства Червоного Хреста України https://www.facebook.com/groups/575047433169023 знають, як працювати з дітьми, аби вони могли розслабитися і відволіктися. Постійні партнери проєкту, вони вже провели безліч занять і тренінгів на різну тематику – творчість, надання першої домедичної допомоги, навчання життєвих навичок.  

Проєкт “Дітям війни” реалізується благодійним фондом “СОС Штаб громадянської оборони” завдяки отриманому гранту від Фонду дитячої стійкості (Children’s Resilience Fund) в Україні у межах фінансової підтримки UBS Optimus Foundation. Програма реалізується Crown Agents International Development (CAID) і UBS Optimus Foundation у партнерстві з @CrownAgentsinUA. 

#SOSДітямВійни