Допомогти зараз

Загальні правила поведінки у небезпечних ситуаціях, як взагалі визначити, що ситуація небезпечна, куди і як бити, щоб дезорієнтувати нападника і встигнути втекти – сподіваємося, що ці знання ніколи не знадобляться у реальному житті. Але впевнені, що в разі небезпеки вони допоможуть не впасти в ступор і діяти – адже в стресовій ситуації іноді важко навіть просто закричати.  

До того ж самооборона для жінок – найкращий спосіб справитися зі стресом через тіло. Відчути себе сильною і впевненою, повернути контроль над своїм тілом і життям, вивільнити агресію. 

Агресія є в кожної з нас. Навіть якщо здається, що її немає. У нас вкрали наше життя, нас вибили зі звичного безпечного середовища, багато хто змушений був залишити домівки, рятуючи своє життя і життя найдорожчих. Агресія – це нормальна і правильна реакція на події, які ми переживаємо сьогодні щодня, і дуже важливо правильно і безпечно її вивільняти. 

Вчимося використовувати свої негативні емоції на користь собі. Це потужний ресурс, який може допомагати в кризових ситуаціях.  

Тож запрошуємо всіх охочих на тренування з самооборони. 

Розклад буде повідомлено у соцмережах. 

Вдячні школі традиційних бойових мистецтв “Спас” за підтримку проєкту “SOS-жінки”.