Допомогти зараз

В рамках Програми підтримки жінок-ВПО “SOS-жінки” відбулася екскурсія до Чернівців — казкової столиці найменшої області України.  

Психологи кажуть: щоб протистояти стресу, треба вчитися чогось, досліджувати, дізнаватися нове, тобто тримати свій мозок у стані допитливої дитини — стані, коли психіка найкраще адаптується до змін. Тож розважальна і пізнавальна екскурсія насправді несе терапевтичний ефект стабілізації психоемоційного стану учасниць проєкту. 

Налаштовуємось на затишну позитивну осінь за будь-яких умов. Кожна з нас може значно більше, ніж думає. 

Благодійний фонд “СОС Штаб громадянської оборони” та Жіночий клуб для ВПО, який є частиною проєкту “SOS-жінки”, дякують Бота Анжелі Флорівні та історико-архітектурному музейному комплексу Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича (https://www.facebook.com/chnu.edu.ua) за чудову екскурсію, а також екскурсоводу Тетяні Недрі за занурення в історію і легенди не тільки Чернівців, а й усіх населених пунктів, які зустрічалися учасницям проєкту по дорозі з Кам’янця-Подільського! 

Проєкт «Програма підтримки жінок-ВПО «SOS-жінки» реалізується благодійним фондом “СОС Штаб громадянської оборони” за підтримки міжнародного фонду «Відродження» та ЄС.   

#ЄвроВідродження #ПрямуємоРазом   

https://www.facebook.com/irf.ukraine
https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine