Допомогти зараз

Цей унікальний парк відомий великою кількістю об’єктів історичної спадщини, червонокнижних тварин і рослин, цілющими джерелами та неповторними ландшафтами. Національний природний парк «Подільські Товтри» увійшов до семи природних чудес України,  входить у світову спадщину ЮНЕСКО як один з масивів Букових пралісів Карпат та давніх букових лісів Німеччини. 

Чи може бути лекція захопливою? Так. Учасники проєкту “Дітям війни” з Харківщини  дізналися про історію утворення Подільських Товтр, які багато мільйонів років тому були береговою  частиною стародавнього океану, чому в Кам’янці клімат відрізняється від клімату решти України, що спільного між Смотрицьким каньйоном і каньйонами Америки і багато іншого. 

Дітям розповіли, яке значення має збереження парку не тільки для України, але й для всієї планети, чому важливо вивчати екологію і свідомо ставитися до використання природних ресурсів. 

Ми вдячні національному природному парку “Подільські товтри”https://www.facebook.com/npptovtry.org.ua за серію лекцій, проведених для учаників проєкту “Дітям війни”. 

Проєкт “Дітям війни” реалізується благодійним фондом “СОС Штаб громадянської оборони” завдяки отриманому гранту від Фонду дитячої стійкості (Children’s Resilience Fund) в Україні у межах фінансової підтримки UBS Optimus Foundation. Програма реалізується Crown Agents International Development (CAID) і UBS Optimus Foundation у партнерстві з @CrownAgentsinUA.