Допомогти зараз

Під час екскурсій до музею учасники проєкту знайомляться з історією, традиціями і культурою Поділля. А ще – насолоджуються прогулянкою чудовим парком зі справжнім водоспадом. Адже вдома у дітей навіть проста прогулянка парком чи лісом неможлива через мінну небезпеку. 

Сьогодні директорка музею Анастасія Донець і координаторка проєкту “Дітям війни Світлана Гумінська підписали меморандум про взаємну підтримку і подальшу співпрацю. 

Завдяки роботі БФ “SOS Штаб громадянської оборони”  і постійній підтримці таких партнерів, як Анастасія Донець, вже понад 2000 дітей з прифронтових та деокупованих територій змогли пройти програму реабілітації і відновлення у рамках проєкту “Дітям війни”. 

Ми щиро вдячні  Малієвецькому обласному історико-культурному музею та Анастасії Донець   за гостинність. 

Проєкт “Дітям війни” реалізується благодійним фондом “СОС Штаб громадянської оборони” завдяки отриманому гранту від Фонду дитячої стійкості (Children’s Resilience Fund) в Україні у межах фінансової підтримки UBS Optimus Foundation. Програма реалізується Crown Agents International Development (CAID) і UBS Optimus Foundation у партнерстві з @CrownAgentsinUA.