Допомогти зараз

Малі Олімпійські ігри у таборі проєкту “Дітям війни”

У таборі благодійного проєкту “Дітям війни” відбулися Малі Олімпійські ігри. Спорт – це частина програми психологічної реабілітації, яку проходять дітки з прифронтових і деокупований територій. І спорт неможливий без змагань, змагання – це завжди захопливо, вони мотивують тренуватися та ставати кращими.


У проєкті “Дітям війни” юні учасники мають змогу повернутися до спорту, а ті, хто ніколи спортом не займався, випробовують себе у різноманітних спортивних секціях у ДЮСШ та підліткових клубах, які функціонують у Кам’янці-Подільському. Змагання – логічне завершення періоду тренувань.

Леонід Гурман, заслужений тренер України та волонтер за покликом душі, докладає багато зусиль до популяризації спорту серед дітей, він уже не вперше влаштовує Олімпійський день для дітлахів.

🙏🏻 Кожен з вас може допомогти БФ “СОС Штаб громадянської оборони” прийняти якомога більше дітей з прифронтових і деокупованих територій у тиловому Кам’янці-Подільському. Проєкт “Дітям війни” благодійний і потребує вашої допомоги! Перейдіть за посиланням, щоб допомогти фінансово: https://qr-acquiring.a-bank.com.ua/api/v1/clients/payment/bfad5386-e32c-43cd-9cff-a30328c2603e


Щоб долучитися до проєкту, надавши гуманітарну допомогу або проведенням заходів, майстер-класів для дітей, звертайтеся за телефоном: +38 063 0 333 444.