Допомогти зараз

МК “Мотанка в українському національному костюмі” | Щоденники проєкту “Дітям війни”

Лялька-мотанка – це захопливо! Особливо, коли вона вбрана в український національний костюм.


Саме такі мотанки робила з юними учасниками проєкту “Дітям війни” майстриня-ВПО з Харкова Тетяна Оглобліна. Дітки з прифронтового містечка Білозерське, що на Донеччині, крутили шматочки тканини, зав’язували вузлики, і з їхніх рук виходили маленькі копії дівчат-україночок – у плахтах, керсетках і хусточках.

Розвиток дрібної моторики і нові нейронні зв’язки – безумовно, а головне – пречудовий настрій!
І якщо ви думаєте, що лялька-мотанка цікава тільки дівчаткам, помиляєтеся! Хлопці були не в меншому захваті. Багато хто з них планує подарувати свою поробку мамі по поверненні додому.
Благодійний фонд “SOS Штаб громадянської оборони” висловлює щиру подяку Тетяні Оглобліній за небайдужість і чудовий майстер-клас для трьох груп дітей (42 дитини загалом)!

🙏🏻 Кожен з вас може допомогти БФ “СОС Штаб громадянської оборони” прийняти якомога більше дітей з прифронтових і деокупованих територій у тиловому Кам’янці-Подільському. Проєкт “Дітям війни” благодійний і потребує вашої допомоги! Перейдіть за посиланням, щоб допомогти фінансово: https://qr-acquiring.a-bank.com.ua/api/v1/clients/payment/bfad5386-e32c-43cd-9cff-a30328c2603e


Щоб долучитися до проєкту, надавши гуманітарну допомогу або проведенням заходів, майстер-класів для дітей, звертайтеся за телефоном: +38 063 0 333 444.