Допомогти зараз

Благодійний фонд “СОС Штаб громадянської оборони” взявся змінити ситуацію на краще. Психологи Кам’янця-Подільського пройшли підвищення кваліфікації на курсі геронтопсихології від спеціалістів БФ “Надія по всьому світові”. Тож психологічний тренінг у рамках проєкту “SOS-Турбота 60+” пройшов саме так, як того потребують люди старшого віку.  

Тренінг з 10 занять надзвичайно важливий для людей, які пережили жахи війни. Багато хто з них втратив домівку, розлучився з сім’єю, втратив зв’язок з друзями.  

Основна мета тренінгу – навчити людей самостійно справлятися зі стресом, допомагати собі і своїм близьким у критичних ситуаціях, бути сильнішими і стійкішими. Крім того, наші чарівні дівчата знайшли нове коло спілкування, нових друзів зі схожим життєвим досвідом.  

Психологічний тренінг відбувся у рамках проєктів “SOS-Турбота 60+” (за підтримки “HelpAge International” https://www.facebook.com/HelpAgeUkraine, #ВікНеЗавада) та “Програма підтримки жінок-ВПО “SOS-жінки” (за підтримки міжнародного фонду “Відродження” та Європейського союзу).