Допомогти зараз

На своєму майстер-класі для жінок-ВПО вона розповіла про необмежені можливості, які сьогодні відкривають соцмережі. Ведення аккаунту – це можливість основного чи додаткового заробітку. Запустити нову чи розширити вже існуючу справу за рахунок соцмереж набагато легше.  

З чого почати, як успішно вести соцмережі, не афішуючи особистого життя і навіть не показуючи обличчя, хто такі наноінфлюєнсери – про це і багато іншого дівчата вже дізналися на майстер-класі. А на курсі, який підготувала Юлія, вони зможуть повноцінно оволодіти новою професією.  

Юлія на власному прикладі продемонструвала, що така професія може підтримати в найскладніші часи, адже саме її робота допомогла їй пережити два роки війни у прифронтовому Харкові. Для Юлії важливо допомогти іншим знайти надійну опору – дохід, який не буде прив’язаний до конкретного місця, що дуже важливо для жінок-ВПО. Донати, зібрані завдяки курсу, підуть на підтримку ЗСУ, що в рази підвищує цінність курсу. Для запису звертайтеся за телефоном: 066 018 08 77 

Ми раді вітати Юлію в Кам’янці-Подільському! І вже маємо спільні плани. Стежте за оголошеннями, попереду багато цікавих подій! 

#SOSжінки