English

Тим більше зараз.  

Ми, дорослі, маємо зробити все, аби дитинство наших дітей було максимально щасливим навіть в умовах війни. 

Важливо дати дітям можливість займатися улюбленою справою, не відкладати на після війни заняття спортом, пісні і танці. Їхнє дитинство триває просто зараз. Сьогодні формується їхнє майбутнє, закладається напрямок на все життя. 

Дорослі відповідальні за те, чи виростуть діти сильними, впевненими і щасливими, чи не заберуть у доросле життя травму війни. 

Якщо ви помітили, що поведінка дитини змінилася, що вона погано спить або, навпаки, спить дуже багато, стала агресивною або збайдужіла до того, що раніше подобалося. Якщо хоч щось змусило вас замислитись, що щось із дитиною не так, не зволікайте! Зверніться до психолога – завжди легше вирішити проблему у зародку. 

Якщо ви самі постійно відчуваєте невпевненість, безсилля, відчай, якщо порушилися сон чи апетит, не соромтеся звернутися по допомогу. Аби бути надійною опорою своїй дитині за будь-яких умов. 

Проєкт “SOS-Психологія” створено для того, аби підтримати дорослих і дітей. Аби в умовах війни вони мали інструменти для боротьби зі стресом, володіли техніками самозцілення, залишалися стійкими і сильними.  

Якщо ви або ваші близькі потребуєте психологічної підтримки, звертайтеся за телефоном 0673844344. 

БЕЗОПЛАТНО дітям і дорослим надаються такі послуги: 

групові заняття з психологом (групи психологічної підтримки); 

індивідуальні консультації психолога; 

арттерапія. 

Заходи проєкту “SOS-Психологія” реалізуються за підтримки проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я». 

 Проєкт USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я»