Допомогти зараз

Перше, про що має подбати команда проєкту “Дітям війни”, зустрічаючи дітлахів з прифронтових і деокупованих територій,  — здорове збалансоване харчування. Адже саме це є запорукою гарного настрою й енергії, якої має вистачити на всі заходи й активності, заплановані для дітей.  

Психологічна реабілітація триває 30 днів, і щодня нагодувати від 80 дітей сніданком, обідом, підвечірком і вечерею – справа непроста та затратна. Але, завдяки партнерам благодійного фонду “SOS Штаб громадянської оборони”, учасники проєкту завжди ситі. Навіть якщо відбуваються виїзні заходи, організатори передусім дбають про харчування дітей.  

Батьки, відправляючи дітей до Кам’янця-Подільського, можуть будуть спокійні – меню розроблене професійними дієтологами, харчування відбувається за графіком, а якщо дитина потребує коригування дієти через особливості стану здоров’я, кухарі готують за індивідуальним запитом.  

“Проєкт “Дітям війни” реалізується за підтримки RAZOM. (https://www.facebook.com/RazomInUkraine/). #razomgrants #RazomRelief