Допомогти зараз

Найкращий спосіб розвантажити нервову систему – фізична активність. Флорбол – командний вид спорту, дуже динамічний і позитивний. І він ідеально вписується у програму психологічної реабілітації дітей з прифронтових і деокупованих територій.  

Діти, які приїжджають до Кам’янця-Подільського у рамках проєкту “Дітям війни”, довгий час не мали змоги зустрічатися з однолітками та відвідувати спортивні секції. Тренери  з флорболу Кам‘янець-Подільського фахового коледжу регулярно проводять тренування для учасників проєкту. 

Щирі емоції та посмішки на обличчях дітей – найкращий доказ того, що команда благодійного фонду все робить правильно. 

Ми вдячні  ВСП «Кам‘янець-Подільський фаховий коледж ЗВО «ПДУ» за організацію ігор з флорболу для учасників проєкту “Дітям війни”. https://www.facebook.com/colledgepdatu  

Проєкт “Дітям війни” реалізується благодійним фондом “СОС Штаб громадянської оборони” завдяки отриманому гранту від Фонду дитячої стійкості (Children’s Resilience Fund) в Україні у межах фінансової підтримки UBS Optimus Foundation. Програма реалізується Crown Agents International Development (CAID) і UBS Optimus Foundation у партнерстві з @CrownAgentsinUA.