Допомогти зараз

Кам’янець-Подільський — місто-волонтер — став прихистком для десятків тисяч людей, які були вимушені залишити свої оселі і зробити крок у невідомість.  

Особливо важко починати життя з нуля людям категорії 60+. Якщо молодші люди опановують нові професії, пристосовуються та є більш гнучкими, старше покоління вмить втратило те, чого досягало кілька десятиріч — від житла до кола спілкування. 

Це відео – пряма мова переселенців старшого віку про те, що робить їх щасливими. Попри те, що літнім людям дуже складно прийняти кардинальні зміни у житті, вони шукають те, що їх підтримує, робить щасливими. 

“СОС Штаб громадянської оборони” докладає всіх зусиль, аби життя цих людей не зупинялося. Піклування про здоров’я, психологічні тренінги, творчі майстер-класи, юридичні консультації і уроки гаджетової грамотності — усе це спрямовано на те, щоб люди відчули себе впевненіше навіть у сучасних умовах невизначеності.  

Проєкт “SOS-Турбота 60+” реалізується БФ “SOS Штаб громадянської оборони” за фінансової підтримки міжнародної організації “HelpAge” (https://www.facebook.com/HelpAgeUkraine) #ВікНеЗавада 

Телефон для довідок: +380673844344