Допомогти зараз

“Хата біля річки” – дуже затишна локація Малієвецького обласного історико-культурного музею. Якщо в палаці графа Орловського можна уявити, як жили аристократи 18-го століття, то в Хаті представлено побут тогочасних простих людей.  

Діти з Харківщини побачили, що спільного в історії різних регіонів України і які цікаві особливості притаманні культурі і традиціям мешканців Поділля. Українці завжди прагнули краси і чистоти в побуті, незалежно від статків.  

Учасники проєкту мали змогу погодувати привітних коників смачними яблуками, досхочу погуляти парком і помилуватися водоспадом. 

Дехто з дітей уже не вперше бере участь у проєкті, але щоразу із задоволенням усі відвідують екскурсії, адже кожного разу на них очікує щось нове й особливе. Узимку – зустріч зі святим Миколаєм, влітку – цікаві майстер-класи. 

Ми щиро вдячні  Малієвецькому обласному історико-культурному музею та Анастасії Донець https://www.facebook.com/asja.jun   за підтримку проєкту.  

Проєкт “Дітям війни” реалізується благодійним фондом “СОС Штаб громадянської оборони” завдяки отриманому гранту від Фонду дитячої стійкості (Children’s Resilience Fund) в Україні у межах фінансової підтримки UBS Optimus Foundation. Програма реалізується Crown Agents International Development (CAID) і UBS Optimus Foundation у партнерстві з @CrownAgentsinUA.